lördag 4 augusti 2012

Fredagens utflykt till Tapsake

Vi började med lunch hos Maews då det kom lite småskurar under tiden. Sedan sken det upp och blev riktigt fint när det var dags att ge sig av. Vi började med ett besök vid bankomaten utanför Kasikorn bank då Annika och Rulle behövde slantar. Sedan gjorde vi ett besök i "saluhallen" Där träffade vi på en tjej som kunde riktigt bra engelska. Hon hade t o m varit i Sverige som hon tyckte var mycket vackert.

Här anländer Annika och Rulle till Maews för lunchintag.


Bosse och Rulle poserar utanför "saluhallen".



Saluhallen i Tapsake.


Tjejen till höger var hon som talade riktigt bra engelska.


Här är vi på Sugarplum Café för en fika med bakelse. De har en trevlig anslagstavla där man kan skriva en liten lapp om vad man tycker om stället.


Givetvis sällade vi oss till de som bedömt stället. Namnet hänvisar till Rulles egenhändigt fixade stänkskydd på våra MC.


Svårt att välja. Rulle klarade det inte så han var tvungen att ta två stycken!


Här är våra val: Rulles är den orange och den gula. Min är den i fronten med nötter och mandel. Annikas är den med choklad och grädde och Bosse den längst till höger. De var smaskiga allihop så vi lämnade Sugarplum Café nöjda även denna gång!



På kvällen träffades vi hemma hos Annika och Rulle för en GT innan middagen och Annika var så här fin i sin nya klänning.


Och ni som inte kräks av Annikas onaturliga leende kan kika på videoklippet från "saluhallen" i Tapsake.


6 kommentarer:

Ann-Mari Edholm sa...

Jag tycker att det ser ut som ett president leende.

Birgith sa...

Gottegrisar är ni allihopa, dom kakorna såg riktigt goda ut.
Tyvärr kan jag inte se filmsnutten, bara en vi ruta.

Orjas sa...

Till Birgith: Väntade du tillräckligt länge? Det tar en stund att ladda upp, innan den spelar upp har jag också en vit ruta ett tag...

annikathailand.blogg.se sa...

Vadå onaturligt leende... jag är ju naturligt jätteglad över att få åka på en sådan trevlig utflykt med er...

Christer sa...

Lotta, jag har sett på Annikas blogg att även du nu har lärt dig konsten att le det beryktade och naturliga Colgate-leendet (bilden där du satt och mumsade bakelser med Rulle). Ni blir nog kontaktade endera dagen av någon på Colgate-Palmolive Company för ett reklamuppdrag!

Orjas sa...

Till Christer: Ser fram emot att tjäna extrapengar på reklam, skall genast till tandläkaren och bleka tänderna så jag är redo för kameran!