måndag 1 oktober 2012

Redan måndag

Och jag har redan varit duktig. Tränat, promenixat med Annika och Berit samt städat lite. Bosse stack till Hua Hin igen då han skulle bli tittad på av en specialist och ta prov på märket han fått på ryggen. Såg just på min mobil att han ringt och när jag ringde tillbaka stod han just vid kassan på Index och betalade en ljuslykta jag ville ha. Det hade tagit knappa två timmar upp så det hade gått undan.

På hemväg från promenaden när jag just skiljts från Annika och Berit stötte jag på Nöng som stod vid Cha-bas kontor. Hon talade om att hon öppnar sin restaurang idag där det även går att köpa kakor om man blir sugen på att ha något sött till kaffet. Bl a skall hon ha tiramisu och cupcakes. Fick tyvärr tacka nej till henne idag då vi redan bestämt att vi skall till Jacks invigning, lovade att vi kommer vid ett annat tillfälle. Kul att fler restauranger öppnar nu så att man får fler att välja på.

Igår var Marita här och vi satt och snackade i flera timmar. Satt ömsom på terrassen om ömsom i poolen. Det var riktigt trevligt att hon tog sig tid att komma hit. Både hennes och min gubbe var ju och spelade golf så änkorna fick fördriva tiden själva. Bosse kom vid halv åtta-snåret och hade med sig hämtmat från macken vid Kuiburi. Rikigt god mat har de och en rätt kostar bara 35 Baht, det är inte klokt så billigt!


Det skall blir riktigt spännande att käka på Jacks igen då de skall ha uppdaterat menyn med lite nya rätter. Rapport kommer....

Inga kommentarer: