lördag 29 september 2012

Har varit i Hua Hin


Bosse hade läkartid halv fem på eftermiddagen i torsdags så vi tog MC:n på morgonen och körde dit. Checkade in på favorithotellet Sirin. Managern där kände igen oss och såg glad ut att vi var tillbaka. Han undrade också om inte Annika och Rulle skulle komma. När vi packat upp de lilla vi hade med oss så passade vi på att åka till Sveriges Konsulat som öppnade i juni så att Bosse fick sitt levnadsintyg. Det måste han ha för att få ut sin pension nästa år, numera måste man visa att man lever en gång om året om man skall få ut sina slantar. Det kan man tacka alla fuskare för som hämtat ut lilla mammas pension i flera år efter att tanten avlidit....
 
Nåja, vi åkte därefter till Index och köpte lyxlakan som de sålde ut med 50-70 % rabatt. Sedan softade vi en stund på hotellet innan vi gav oss av till Bangkok Hospital. Där blev vi sena p g a ett akutfall och väntan på framkallning av PSA-värdena. Tyvärr hade de gått upp igen så nu måste Bosse kontakta sin läkare i Sverige för att han skall få avgöra om det behövs sättas in hormonbehandling ännu. Usch, det var inte roligt! Hur som helst så mellan turerna på sjukhuset fick vi kasta i oss lite mat på en sylta i närheten. Inte precis vad vi hade tänkt oss av kvällen i HH. Hann slinka in på Market Village för inköp av en födelsedagspresent till Annika. Vi tog en liten drink innan vi återvände till hotellet. Hade tidigare på dagen köpt en flaska rosé som låg i kylen så den drack vi upp medans vi satt på balkongen och studerade gatulivet.
 
Dagen därpå kvistade vi bara in till Villa Market och köpte lite bröd och därefter begav vi oss hemåt igen. Stannade till vid Hua Hin Home Art. En riktigt trevlig shop där jag blev lite intresserad av en stenfigur att ha på tomten, vi får se...
 
Efter hemkomsten såg vi att vår gulliga personal täckt över vår bubbelpool innan de klippte gräset då de sett att vi brukar göra det. Himla rart av dem! Vi tog en lunch på systrana Åh och medan vi satt där kom A&R som hade städning och slog sig ner för lunch de med. Medan vi satt och pratade såg vi att Isac och Pia kommit, och de satt och åt på Da´s. Hälsade dem välkomna ner till byn. På hemvägen började det regna och sedan kom ett riktigt skyfall så vi satte oss inne och såg på en film.
 
Halv sju stack vi till A&R och grattade Annika som fyllde år. Isac och Pia kom dit också och tillsammans gick vi efter en drink till Yuts och åt middag som Ilic:arna bjöd på. Tack, tack! Nedan följer foton från firandet:

 
Annika i öppningstagen

 
Glad födelsedagsfirare

 
Födelsedagstårta som Yut bjöd på
 
 

 
Blommor som slog ut lagom till födelsedagen!

2 kommentarer:

annikathailand.blogg.se sa...

Tråkigt med Bosses förhöjda PCA värden. Tack för de fina örhängena och uppvaktningen på min födelsedag.

Birgith sa...

Får verkligen hoppas att Bosse slipper gå på nya behandlingar.