söndag 28 oktober 2012

Hua Hin besök

I fredags morse möttes vi upp utanför Lotus 1 och drog med MC:arna till Hua Hin med A,R och Maria. Vi checkade in på Sirin Hotel och stack iväg var för sig för olika ärenden. Bosse och jag åkte först till Bangkok Hospital där jag bokade tid för att en läkare skall få titta på ett märke som uppstått på benet. Fick tid till nästa fredag så då åker vi till HH igen, vad synd det är om oss... ;-)

Efter avslutat sjukhusbesök åkte vi till Market Village och shoppade lite samt åt lunch på Sizzlers. Softade ett tag på rummet innan A,R och Maria dök upp för en drink klockan 19.00. Vi drog sedan iväg till Moon Smile & Platoo som blivit en favorit-restaurang för oss. God mat, proffsighet och snabbhet, det gillar vi!





Efter middagen gick vi ett tag på lilla nattmarknaden och shoppade lite till. A,R och Maria stack iväg till stora nattmarknaden medans Bosse och jag drog oss tillbaka till rummet.

På lördagsmorgonen åkte Bosse och Rulle till Hua Hin Bike, Annika och Maria till diverse möbelaffärer mm och jag tog en smärtsam men bra fotmassage. Lyckade ånyo göra av med lite slantar på shopping.

Hemfärden startade strax efter tolv med lunchpaus utanför Kuiburi. Vi var hemma vid halv fyratiden. Det är alltid lika trevligt med detta res-sällskap!

Middagen avåts på Anns och sedan satt vi ett tag på terrassen med tända ljus, kaffe och virre och njöt av nya trädgårdsbelysningen.

Nedan kan ni beskåda mina inköp i Hua Hin.



 
Skorna är turkosa, inte blå som de ser ut här... I äkta plast!




Här är det två armband. En med "guldpärlor" och en orm samt en klocka med undergörande egenskaper, ha, ha!

2 kommentarer:

Pia sa...

Vilka fynd!!! Hur är det med Bosse?

Annika sa...

Fina byxor, skor och smycken!