fredag 21 september 2012

Igår hade vi en riktigt varm dag...

Eftersom mina jätteblåsor fortfarande gjorde ont så tränade jag på morgonen men skippade promenaden. Satt och läste i värmen på terrassen i stället. Just för värmens skull åkte vi till lillasyster Åh och lunchade. Återigen var fiskarna där och lämnade fångsten och tog med sig nya tomma lådor ut till båten. Det var underbart att sitta i skuggan av en sala och titta ut över havet och smekas av de svalkande fläktarna.


Övningskörde lite genom att åka och handla och försöka få tag på en salva i byn. Det misslyckade dock så jag får leta i apoteken i Hua Hin på torsdag i stället då vi tar en tur dit med bil tillsammans med Berit. Bosse skall till läkaren och till svenska konsulatet för att få dem att skriva på ett levnadsintyg som måste skickas till pensionsmyndigheten en gång om året för att bevisa att man fortfarande lever. Där sparar staten många miljoner då det inte längre går att kvittera ut mormors eller mammas pension flera år efter att hon avlidit. Bra tycker jag...

Middagen avåts hos Ann med Annika och Rulle och sedan blev det filmtime. Såg en film om förfärliga chefer som var sådär. Lite för mycket gap och skrik i amerikansk anda, de har svårt att göra "lagom" roligt. Lite för mycket av allt. Det allra bästa var när sluttexterna rullade, då fick man även se tabbarna skådespelarna gjort under inspelningen. Det var riktigt kul!

1 kommentar:

annikathailand.blogg.se sa...

Visst är det mysigt med filmtime! Krya på blåsorna...