söndag 3 februari 2013

Vi har varit på besök hos Ann-Mari och Gösta...

...som hyr en poolvilla lite utanför Hua Hin. Vi tog MC:n dit och efter cirka 2,5 timmar (med ett kort stopp för att sträcka på benen och tanka i Kuiburi) så var vi framme.
Packade upp och bjöds på fika.
Efter ett dopp i poolen och dusch efteråt så bjöds vi på ÄKTA bubbel, dessutom min favorit Taittinger.



 Det var som en försenad 60-års present och jag blev även presentad med en SVENSK whisky, jättekul! Har aldrig smakat den förr så den kommer att avnjutas med andakt framöver! Efter denna trevliga start övergick vi till vanligt vin och bjöds på en jättegod trerätters middag. Efter mycket prat (vi har inte träffats på över ett år) stöp vi i säng.
På morgonen nästa dag efter frukost fick vi se den intervju som A-M och Gösta gjorde med oss på Best Hostel Old Town där vi bodde de sex sista nätterna i Sverige. Den intervjun föregicks av en ny där vi fick tala om hur detta första år i Thailand varit. Kul idé!
Innan hemfärd tog vi en prommis och bjöds på lunch på restaurangen som tillhör området där de bor. Tack kära vänner för en supertrevlig visit!!!

 
Vardagsrummet

 
Köksdelen 

 
Poolen

 
Exteriör
 
 
Glad Lotta med sin fina present

 
Mackmyra whisky
 

3 kommentarer:

Birgith sa...

Vilken härlig överrasking. Fint med så goa vänner.

Ann-Mari sa...

Tack för alla vänliga ord. Det är roligt med gäster som visar uppskattning. Vi hade verkligen mycket att prata om, det lagrar på sig efter ett helt år. Nu ser vi fram emot ett besök i er by och ert hus.

Annika sa...

Överraskningar och trevlig tillvaro med goda vänner är svårt att slå...