tisdag 1 januari 2013

Tack för 2012

Vi hade en underbar kväll med Annika och Rulle. Träffades hos dem halv sju och då åkte killarna med en gång upp till Jubu Jubu BBQ och köpte hämtmat. När de kom tillbaka gjorde Rulle goda drinkar som vi sög i oss i ett nafs.
Sedan satte vi oss till bords och åt av den goda maten och drack vin till. Efterrätten bestod av glass som serverades med kaffe och en virre till de som ville ha.
När vi sedan var mätta och belåtna åkte vi ner till stranden och skickade upp var sin papperslykta och brände av lite fyverkerier medans vi intog lite rosa bubbel.
Kvällen avslutades med att vi åkte upp till järnvägsstationen där Orientexpressen stannat för första gången i historien antagligen. De som åkte med det hade tillfälle att åka ner till stranden och Nishaville för champagne och underhållning. Kul att få se tåget i verkligheten även om det bara var från utsidan. Vissa (inga namn) har ju åkte med det och kan ju berätta om insidan, hmmm, hmmmm.
Fint var det i alla fall.
När vi kom hem ropade Putte och Kicki till oss och önskade Gott Nytt År så vi gick över en stund till dem och pratade och vips var klockan två.
Idag blev det rast och vila....

 
Här sitter glada nyårsfirare i väntan på att få hugga in på maten

 
Bosse släpper snart ljuslyktan

 
Här är det berömda tåget
 

 

4 kommentarer:

Annika sa...

Tack kära vänner för en underbar och mysig kväll!

Ann-Mari sa...

Gott nytt år på er också. Jag tycker att jag känner igen tåget.....Snart ses vi.

Birgith sa...

Vilken häftig upplevelse att få se tåget i vår lilla by, synd man inte var där.

Titti08 sa...

Ett trevligt Nyår verkar ni ha haft...kul med Orientexpressen...tågälskande maken hade velat vara där....jag också.
God fortsättning Titti