söndag 25 augusti 2013

Mycket umgåendes

I fredags kom Lena över vid fyratiden och vi hoppade i bubblet med ett glas vitt vin och satt och snackade ett tag. Senare åkte Bosse och jag över till Adam och Lena på en drink och även A&R var inviterade. Vi satt på övervåningens terrass där det fläktade svalt och sedan åkte vi och käkade middag på Chai Chaine som har väldigt god mat. Man får dock vara försiktig och säga att man inte vill ha för starkt för de kryddar verkligen thailändskt.

Igår tog jag en  ansiktsbehandling hos Noo på förmiddagen och på kvällen åkte vi över till A&R på drink dit även Adam och Lena var bjudna. Middagen denna dag avåts på Kobs. Vi tog alla Pla Manao som ju är jättegod och alla var nöjda. Enda smolken i bägaren var att de försökte lura A på 500 baht, men hon tittar ju noga på notan så den gubben gick inte. Trist, Adam och Lena var med om samma sak på samma restaurang sist de var där. Efter middagen bjöd Adam och Lena på kaffe och virre hemma hos sig. De åker hem på onsdag och det tycker vi alla är tråkigt.

Idag är Bosse och golfar men han kommer hem till middag. Annars blir det pisk, vi har bröllopsdag så då tänker jag inte sitta ensam och äta....

 
Här sitter damerna och gottar sig...

 

 
Middagen på Kobs igår


3 kommentarer:

Annika sa...

Tack för en trevlig kväll samt grattis på Bröllopsdagen kära vänner!

Rakel sa...

Det kommer mera. Utgående, alltså!
Grattis i efterskott!
See you!

Rakel sa...

Inte utgående... Umgående;)