onsdag 21 augusti 2013

Är jätteglad!

Tittade på mina mail i morse innan jag gick ut på prommisen med Annika och Berit och där var ett från syster-yster som meddelade att mammsen fått ett rum alldeles intill pappa på Tallgården i Huddinge. Det kändes så himla skönt av flera anledningar. Syrran slipper nu att passa på dem i tid och otid och får tillbaka sitt liv och båda gamlingarna blir nu omhändertagna av den snälla personalen PLUS att de kommer att bo alldeles intill varandra. Det blir nästan precis som hemma för de har haft separata sovrum länge eftersom en av dem snarkar. Dagen kunde verkligen inte börjat bättre!

Ikväll kommer Adam, Lena, A&R hit på en drink och sedan går vi ut och äter. Det blir första gången dessa goda vänner träffas, hoppas de kommer att gilla varandra.

Bjuder er på en bild från den första gången vi var i Ranong tillsammans med A&R och njöt av de varma källorna.

6 kommentarer:

Ann-Mari sa...

Jag är så glad för dina föräldrars skull och din systers....

Titti08 sa...

Vad skönt att dina föräldrar kan bo tillsammans.
Titti

Rakel sa...

Underbart!

Annika sa...

Underbart Lotta men Berit och jag fick ju del av den glada nyheten redan på prommisen;-) Klart vi kommer att gilla era vänner, era vänner är våra vänner heter det ju:-)Ska bli skoj att träffa er alla i kväll och njuta av en smarrig drink till att börja med!

Pia sa...

Härligt Lotta!!! Nu slipper du den oron!
Idag kommer syster yster till oss på praktiken och lämnar era saker.
Hälsa!
Kram Pia

Sonia sa...

Så skönt för alla parter!