måndag 30 september 2013

Sista inlägget innan resan

I morgon kommer det att bli mycket planerande av vad som skall tas med/få plats. Även inplockning av utemöblernas dynor mm mm. Så nu får ni ta en välbehövlig paus från bloggläsandet.

Igår var Bosse med golfgänget på en ny bana 18 mil härifrån som heter Sawang. De hade ett mycket bra erbjudande september ut så nu är alla de som åkte med igår medlemmar där. Det blir en längre resa men billigare greenfee. Enligt Berit var det också en mycket vacker bana.

Jag var som vanligt hemma och läste och Skypade med syrran. Hann även med lunch med Putte och Siw, samt lite inköp hos Si och på marknaden.

Ett av husen i området har problem med läckande tak så igår anlände några jobbare för att fixa. Upp klättrar ena gossen utan skyddslinor och i flip flops. Detta är Thailand!




Marita kom hit på drink på kvällen och sedan gick vi ut och åt middag på Mr Klea. Även Peter och Bosse kom dit lite senare och åt. Tack för en trevlig kväll!

Såg i morse till min glädje att kossorna är tillbaka på ängen (som efter tillplattning och jordpålägg mest har bestått av sly de sista åren) och betar så fridfullt. Gillar!

3 kommentarer:

Annika sa...

Jag gillar också kossor!

Anonym sa...

http://www.maipenrai.se/forum/topic/26806-tyfonen-wutin-drabbar-norra-och-nord%C3%B6stra-thailand-p%C3%A5-tisdag/

Hej! Skickar er denna länk med tanke på er långresa till just dessa trakter.
Tack för en rolig och kul blogg att följa.

Rakel sa...

Kör med förstånd!
Håll ögonen öppna så ni inte missar något;)
Vässa öronen så ni hör det osagda.
Njut av upplevelserna!

Kramar