tisdag 17 september 2013

Igår...

...var vi 8(!) personer på morgonpromenaden. Riktigt kul att fler vill vara ute och marschera. Med Berit och mig följde Kirsti (ursäkta om stavingen är fel) ut från Orchid 2. Väl framme vid Golf rangen möttes vi inte bara av Annika, utan i följe med henne var Pia, Isac, Siv och Putte! Det var en trevlig överraskning. En del tyckte det var i varmaste laget speciellt när vi gått under järnvägsbron och kommit ut på fältet där luften oftast står helt stilla. Så i morse var det vi tre igen, men vi mötte Pia och Isac som hade gått ut lite tidigare och valde en annan väg som går mer i skuggan.

På kvällen träffades vi alla igen utom Berit och Kirsti och käkade middag på No Name. Det är kul när det kommit ner så trevliga människor till byn!

Det kommer att bli ett litet uppehåll med bloggen nu för imorgon åker vi till Hua Hin för ett läkarbesök för mig och ett tandläkarbesök för Bosse. Passar på att stanna två nätter så att Bosse kan ta en tur tillbaka till Pranburi och serva Symen innan vår tur till Chiang Mai den 2 augusti. Då mina vänner ligger bloggen nere i tre veckor. Hoppas ni står ut, ha, ha!

Bjuder er på en bild från en vacker solnedgång över Burmabergen.



2 kommentarer:

Annika sa...

Trevlig resa till HH och det ska bli skoj med långresan till Chiang Mai den 2 oktober:-)

svein x23 sa...

Hei ! Det blir vel mange mil på 2hjul, god tur.

Hilsen svein arne x23