onsdag 22 maj 2013

Efter träning och promenad idag....

...åkte Berit och jag till PKK med Pau som chaufför. Vi utförde diverse ärenden och åkte sedan och åt lunch på Ploensamut. Det är så fin utsikt där och god mat. Vi åt musslor som var jättegoda! En stor besvikelse var besöket på Kasikorn Bank där de inte kunde utfärda brevet de kräver på Immigration för förlängning av uppehållstillstånd. Patcha satt nämligen i möte och hon är den enda som har lösenordet för att kunna skriva ut brevet. När vi skulle köpa motorcykeln och ville maila till henne för ett stort uttag så svarade hon inte. När vi kom dit blev hon lite generad och ursäktade sig. Dessa två malörer gör att jag inte tycker att banken är särskilt bra. En serviceinrättning kan inte stå och falla med en person! Skärpning Kasikorn, det finns andra banker!
Hur som helst så lyckades Berit i alla fall få sitt nya uppehållstillstånd som tur var, även om de plötsligt började tjafsa om gula boken. Vi har aldrig behövt gul bok tidigare! Undras om de bara hittar på för att vi skall få en igelkott i magen??

 
Berit väntar ivrigt på maten

 
Fin utsikt


 
Riktigt bra restaurang

 
Goda blåmusslor


2 kommentarer:

Annika sa...

Oflyt på banken men annars tycker jag att det är en bra bank med bra service. Skönt att det även ordnade sig till sist med Immigration och förlängt uppehållstillstånd för Berit.

Birgith sa...

Tur att ni har gott om tid, men ändå retfullt att få ärenden ogjorda. Mussor - himla gott.