onsdag 15 maj 2013

Boulespel på stranden igår

Under vår morgonpromenad igår förslog Annika att vi skulle spela lite boule på eftermiddagen. Så vid fyratiden möttes vi upp och delade upp oss i pojk- och flicklag. För att vara snälla lät flickorna pojkarna vinna överlägset. Vi vet ju alla hurdana killar blir när de inte vinner, ha, ha!
Efter avslutad match försökte vi äta på lillasyster Åhm, men för fjärde gången i rad för i vart fall Bosse och mig så fick vi gå därifrån då de varken hade kyckling- eller griskött. Sist hade de inte ris.... Hmmmm, undrar vad som händer på det stället. De sitter mest och spelar domino och en av tjejerna har numera en avslagen framtand....

 
Vilka klot ligger närmast lillen?

 
Yippie, vi vann!

 
Fan också, tänker Annika
 
 
Stranden åt söder

 
Stranden norröver
 
Vi gick i stället till pizzerian och festade loss på var sin god pizza. Det stället rekommenderar jag varmt. På kvällen är det en underbar bar där man kan avnjuta en drink eller en öl med fötterna i sanden lyssnandes på Frankie boy...... Helt OK om man säger så.

 
I väntan på pizzorna...



 
Alldeles vid pizzerian finns nu en stranddusch

Idag tog vi en av våra mangos som frukostfrukt. Den stora fick vi slänga. Det verkar som om vår sort mognar inifrån, så när de stora ser ut att vara bra så är det bara en tunn sträng innanför skalet som är OK, resten är alldeles soggigt. Usch! Den mindre var däremot mycket god så den smaskade vi i oss med god aptit.

 
Ser väl gott ut?

4 kommentarer:

Ann-Mari sa...

Boule är verkligen roligt. Det måste vara härligt att kunna spela på stranden och höra havet samtidigt.

Annika sa...

Självklart lät vi grabbarna vinna för vi vet som sagt hur det blir annars...Vi är kloka och förståndiga vi kvinnor:-) Tack kära vänner för en trevlig eftermiddag och kväll!

Jag älskar gul Mango...

Reidun sa...

Häftigt med egen mango, åt en melon köpt på ICA igår;))

Birgith sa...

Mysig ni har det!