torsdag 20 december 2012

Igår kom våra nya terrassmöbler

Våra vita i plast hade gjort sitt. Den sista tiden har svartmöglet attackerat med kraft så de började se för skabbiga ut. Icke förty, så ville personalen ha dem. De bestämde att eftersom det var sju delar och vi har sju som jobbar i området så lottade de ut dem så att alla fick något. För mig kändes det konstigt att splitta, men bara de var nöjda så.... De gick härifrån släpandes på hela möblemanget.

En halvtimma senare kom våra nya möbler. Det blev jättefint tycker jag. Det var så kul att duka, för för en gång skull skulle vi äta hemma. Annika och Rulle skulle hit och fira lite jul i förskott då vi åker till Ko Tao på söndag (då kära bloggläsare får ni vänta i fem, sex dagar på nya inlägg). Vi gjorde var sin Jansson och tog lite öl och snaps till. Tack Holmers för essenserna ni gav oss! Egentillverkad Jubileums Akvavit hade stått och gottat till sig i flera veckor. Den blir verkligen jättebra!

 
Dukat inför middagen
 
 
Först en GT på baksidan så klart där vår lilla dam stod och vakade över oss så att vi inte spillde.

5 kommentarer:

Edholm sa...

Fina möbler. Vi ser fram emot att sitta i dem med varsin gooood drink.

Sonia sa...

Så fint det blev!

Annika sa...

Tack för en som vanligt mycket trevli kväll och det var så kul att få vara med och inviga era nya fina altanmöbler. Stolarna sitter man riktigt skönt i!

Anonym sa...

Fina är dom, tror dom väntar på oss. Ses snart.
Kicki o Putte

Birgith sa...

Ser jättefint ut. Alltid kul med nytt. Snyggt med röda dynor.