måndag 30 juli 2012

Städdag

Efter en slö söndag då jag mest läste och såg på film då Bosse var och golfade med ett gäng på Majestic så vaknade jag upp pigg och nyter till ett träningspass med påföljande frukost. Efter den kastade vi oss upp på MC:n eftersom det är städdag. Tog småvägarna upp till Dansingkon-vägen, vid Immigration-vägen tog vi vänster i stället för till höger och kom därmed ut på Petchkasem-vägen högre upp. For vidare till PKK där vi gjorde ett tillslag i billighetsaffären och kom ut med diverse prylar. Bland annat en riktigt bra fläck- tvättvål. Efter en iskaffe hos Ann åkte vi till Tesco. Efter avslutade ärende tog vi motorvägen hem och åt lunch på Maews.
När vi kom hem hade Noo återigen satt in blommor till oss, hon är ju alldeles fantastisk!



Ringde Berit och kollade om hon ville gå en prommis och det ville hon då hon nu har inhandlat ett par sprillans nya Nike-skor. Hon kom hit och visade stolt upp ett par starkt cerisa skor som var jättefina! Kan garantera att de syntes. Som Bosse sa: Ingen kommer att titta på dig längre, bara på dina skor!

Det har varit mulet hela dagen och det regnade lite på Berit och mig när vi var ute och gick. Videon här nedan tog jag i morse.



1 kommentar:

Birgith sa...

Gulligt av Noo och sätta blommor. Jättefina!