torsdag 19 juli 2012

Jag är tillbaka redan!


Hej, jag är redan tillbaka med ny blogg så att alla ni som suttit och snyftat, nu kan torka tårarna och börja läsa mina spirituella inlägg igen. Här ovan är den lilla fina motorcykel gjord av kapsyler som jag fick av Olles thailändska fru när vi åt på Bengts restaurang tillsammans med Inga och Henrik i söndags. Och nedan kommer lite foton på när vi var hos Birgith och Tommy i deras sala där de höll förfest med hemkokta räkor, jättegod dipsås, chips mm mm. Bosse fick kokt korv med bröd eftersom han är allergisk mot räkor. Gulligt gjort. En repris från förra gången de var nere. Vi hade en jättetrevlig kväll som vi tackar så hjärtligt för så här i efterskott.


Annette, Svein och Annika Linslus mumsar i sig och som ni ser nedan gör Bosse det också. Han ser ut som om han inte fått mat på ett tag. Andra pratar, Bosse äter....






Här är ett foto från fiskrestaurangen i PKK vi varit på tre gånger nu den senaste tiden. De har lite andra rätter än de vanliga här i byn.  Andra gången var vi där med Adam och Lena efter vår Dansingkohn tur i lördags och senaste gången var vi där i måndags också då vi var tvungna att fly vår stuga då Noo kom ångandes med sopborste mm mm. Bäst då att hålla sig undan.


Här sitter vi och njuter efter en tur på småvägarna till Dansingkohn, det var gott med en iskall soda. Jag tog en krabbsallad som var jättegod.


Och när Adam och Lena kom hit för en drink på lördagskvällen presentade de oss med denna fina rödvinsflaska. Det tas ju tacksamt emot då boxvinet går an men inte är av högsta klass precis.


Detta foto är från i måndags då Nueng enligt Adam fyllde fyrtio år och vi hade blivit bjudna på kalaset. Mycket god mat, synd att jag var lite krasslig i magen och inte kunde göra den riktigt rättvisa. Vi gick alla fyra strax efter att go-go flickorna gjort entré, tycker det är lagom kul....


Vi har för länge sedan beställt vaxning av vår pool och äntligen har de kommit till skott. Ovan som det såg ut nr poolen tömts och de börjat slipa och nedan är den nästan klar. Nu blir det strax till att bubbla igen!




3 kommentarer:

Anita k6 sa...

hej på er skönt att du startade upp en ny blogg så att man följa er där nere. här fortsätter det bara att regna så man längta ner.

svein sa...

Hei!
Takk for sist, lykke til med ny blogg som jeg har lagt til minne favoritter- fine bilder:-)
svein

Orjas sa...

Till Svein: Tack själva! Kul att du även läser min blogg, det är alltid roligt att få lite feedback!