lördag 21 juli 2012

Hua Hin trippen

Nu är vi åter från vår trevliga utflykt till Hua Hin med Annika och Rulle. Vi åkte vid åttatiden från huset och var framme efter en del stopp klockan tolv cirka gurka. Då hade vi måst stoppa en gång för att ta på och en gång för att ta av regnkläder. När vi kommit fram och checkat in på Sirin Hotel var det riktigt OK väder. Rummen var bra och rätt billiga, 1500 baht per rum, rent och snyggt  OCH  queen-size sängar, det gillar jag! Ett hotell som vi säkert kommer att återbesöka. Vi tyckte alla att sängarna var mjukare än på de flesta ställena i prisklassen och det är ju skönt att vakna utan blåmärken....






Utsikten från balkongen var väl inget att skryta med då vi fått rum på första våningen men vi såg i vart fall en skymt av hotellets pool.





När vi gjort våra ärenden på var sitt håll och ätit lunch på Sizzlers i Market Village tillsammans så åkte vi till Cicada Market, en trevlig marknad med lite mer än det vanliga utbudet. Lite konst och konsthantverk. Nedan ses trevliga hängdekorationer, med eller utan bronsklocka nertill.




Lite ankor av kokospalmer att dekorera med ute eller inne?




Det fanns av samma material även små myror som utövade diverse sporter. Jag såg nedan framför mig Rulle, Oddvar och Bosse på väg med cyklandet...






Och här ser ni hela Huay Yangs faranger i farten...




Drinken före maten fick bli bubbel i vårt rum då vi firade exakt sex månader i Thailand! Underbart!





Denna fina lampa hängde över trappan som gick upp från entrén till vårt våningsplan. Påminner lite om det vi kan köpa på Indiska hemma.





Två som gillar varandra! Jag tog återigen pilgrimsmusslor i vitlök som jag åt när vi var i Hua Hin senast och besökte Rakel och Stickan. Denna gång fick vi dock betala själva. Rakel och Stickan, var är ni??  :-)



Rulles naturliga leende...




Tack kära vänner för en jättetrevlig tur, det ger som alltid mersmak! Framför allt som Annika var så generös och gav mig ett jättefint armband! 

Och här kan ni kolla in ett litet filmklipp på en ursött liten vovve på Cicada Market:

http://www.dailymotion.com/video/xsawjt_sot-vovve-pa-cicada-market_animals

2 kommentarer:

Rakel sa...

Om vi hade blivit inbjudna hade vi kommit:)))

Kul att se att karlarna övar på att le naturligt;)

Kramar från oss!

annikathailand.blogg.se sa...

Tack för en jättetrevlig tur!