söndag 24 mars 2013

En liten helgutflykt

Bosse var sugen på en tur på Symen igen, så vi tog en tripp till Hua Hin. Startade kvart över nio och var framme en och en halv timma senare. Det var riktigt kul att kunna ta sig till HH  så snabbt. Gick runt på Market Village och shoppade lite. Det blev lite småsaker att ha med som presenter när jag åker hem i juli och en värmeljushängare, likadan som den jag fick av snälla Berit i födelsedagspresent. Nu hänger båda på baksidan så att det blir lite mer symmetri där. Det blev ett litet kjolinköp också av någon anledning. Vi åt lunch på Sizzlers som vanligt vid HH-besöken och så köpte jag en bok innan vi begav oss hemåt igen. Hemfärden gick lika snabbt den. Låg sedan länge i bubbelpoolen med ett glas vin innan vi avslutade kvällen hos Mr Klea som hade ett Thank You-party. Där träffade vi nyanlända Birgith och Tommy. Kul att se dem igen.

 
Här sitter en lite rufsig Bosse efter intagen lunch på Sizzlers

 
Nyinköpta kjolen. Det som tittar fram under är en gammal kjol som hänger på samma galge.


 
Nu blev det symmetriskt och fint på baksidan


 
Och denna fina bougainvilla-kvist hänger över poolen. Det är läckert att ligga i blöt och titta upp på den mot en bakgrund av en klarblå himmel.

4 kommentarer:

Ann-Mari sa...

Snygg kjol. Härligt att ni tar er så lätt till HH. Har ni hittat kaviar?

Orjas sa...

Till Ann-Mari: Vi har faktiskt inte tittat då vi blivit lovade av ett par som kommit ner i dagarna. Men tack för tipset om Soi 88, vi skall definitivt dit!

Annika sa...

Kul med spontan tripp till HH och fin kjol blev det också:-)

Sonia sa...

Fin ljushängare - tuppen passar ju bra till påsk.